MUŞ / KORKUT - Alazlı Ortaokulu

Alazlı Ortaokulu

Adres
ALAZLI KÖYÜ ALAZLI KÜME EVLERİ MUŞ KORKUT ALAZLI KÖYÜ ILK OKULU BLOK NO 50/1 KORKUT / MUŞ
Vizyon
Eğitimi süresince edindiği bilgileri davranışlarına yansıtan ve öğrendiklerinden insanlığın yararına sonuçlar çıkartabilen, çıkarttığı sonuçları hayatına uygulayabilen, vatanına milletine bağlı, doğaya ve çevreye duyarlı, Atatürk ilke ve inklaplarını kendine rehber edinmiş çağdaş bireyler yetiştirmek.
Misyon
Milli Eğitim Programı içinde, 7-14 yaş arası zorunlu eğitime tabi öğrencileri bulundukları bölgede kendisiyle barışık, topluma saygılı, işbirliğine hazır,yardımsever,girişken,pozitif düşünen, özgüveni yüksek,teknolojiyi kullanan bireyler olarak kabiliyetleri doğrultusunda yetiştirmek ; çevre sakinlerinin eğitim ve kültür seviyelerinin arttırılmasını ve eğitim hizmetlerine katılımcılığını sağlamak.
08.40-15.00
Ulaşım
Yarım saatte bir il merkezinden Korkut ilçesine minibüslerle ulaşım vardır. Ancak Korkut ilçesinden Alazlı köyüne kişisel araçlarla ulaşım sağlanmaktadır. Kurumumuzda çalışan öğretmenlerimiz Muş il merkezinde ikamet edip okula öğretmen servisi ile gelip gitmektedirler. Öğretmen servisi ile il merkezinden Alazlı köyüne ulaşım 40 dakika sürmektedir.
Servis Bilgisi
Öğretmenlerimiz kendi imkanları ile kiradıkları servis ile geliş-gidiş yapmaktadırlar.
Yerleşim Yeri
Alazlı köyü Muş-Ağrı yolu üzerinde bulunan Muş ili Korkut ilçesine bağlı bir köydür.
Muş il merkezine 38 km, Korkut ilçe merkezine 10 km uzaklıktadır.
Okulumuzun basketbol,voleybol ve futbol sahaları bulunmaktadır.